SummerBoard for 1.1.3 iPhone Firmware Released

SummerBoard for 1.1.3 iPhone Firmware Released

Posted by · 8058 views
A new version of SummerBoard that supports the 1.1.3 iPhone Firmware has been released.

You can find and install the latest Summerboard version 3.1-1 from Installer. Just go to sources and refresh to see the new version! Summerboard is located in the System Category.

SummerBoard for 1.1.3 iPhone Firmware Released
Add Comment
Would you like to be notified when someone replies or adds a new comment?
Yes (All Threads)
Yes (This Thread Only)
No
You must login or register to add a comment...
SouL___DoC
SouL___DoC - March 2, 2008 at 12:06pm
my issue with Summerboard 1.1.3 is that i can't apply any themes i download - only the ones provided in summerboard...
worldpeace
worldpeace - February 1, 2008 at 7:14pm
I have the same issue! I can't even load my installer just like you, it just starts to load then quickly goes back to the Springboard this happend after I updated it.
lili
lili - February 1, 2008 at 7:27am
Hi there, would be nice if anyone could help me: my jailbreaked iphone 1.1.3 works fine, however, when trying to install apps via installer, they are downloaded to the phone, but to not appear on the springboard. what do I have to change? Can access the phone via winscp, and find applications in root/applications. Guess that is not where they should be? thx a lot for your help!
Shaq
Shaq - January 31, 2008 at 11:59pm
Hi guys, Maybe I just got too excited and now I may have to pay for that! I upgraded to 1.1.3 from 1.0.2, which means an upgrade to 1.1.1 and all the hack and jacks then a jump to 1.1.2 and then viola 1.1.3! but I'm constantly having some unusual problems such as most importantly WiFi is quite out of mood, I mean when I try to load installer I connect to wifi though after a little while automatically iPhone disconnects itself and I should turn on/off. anyway, I wanted to update my summerboard to 1.1.3 and installer said there's an update for installer and I installed but suddenly I was pushed out of installer and now even it does not load up. What am I supposed to do? any comment would be appreciated.
Recent